Livrare

Metode de plata

 1. Plata ramburs:
 2. La o comanda de peste 159 RON Livrarea este Gratuita (CURIER RAPID GLS )  indiferent de zona in Romania !!!
 3. La o <<< comanda sub<<< 159  RON SE PLATESTE TAXA CURIER RAPID GLS >>>15  RON )  indiferent de locatie pe teritoriul Romaniei !!!
 4. Stimate Client in maxim 48 de ore zile lucratoare comada D-voastra este livrata la usa D-voastra . Va multumim si va mai asteptam cu drag .

Plata va fi facuta in numerar in momentul in care curierul va livreaza marfa comandata. Valoarea rambursului va fi inscrisa in factura ce insoteste marfa si aceasi cu cea comunicata in momentul plasarii comenzii. (prin e-mail sau telefonic de catre un consultant ELIZ-M BOUTIQUE SRL ).

Menti0nam ca ELIZ-M BOUTIQUE SRL  livreaza ACUM si in strainatate (EUROPA) . Pentru comenzi in EUROPA va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a plasa o comanda sa va informam detalile despre Livrare. Livram la usa D-voastra inclusiv Europa .

" Eliz-M Boutique <3 va Recomanda <3 GLS Romania
Partenerul tău de încredere 🙂

Coletărie. Expres. Logistică.

GLS oferă servicii de transport naţional şi internaţional de încredere. Piaţa de baza a GLS este Europa, unde este unul din leaderii serviciilor de logistică şi coletărie. GLS oferă o gamă variată de servicii şi produse atractive.

 

Reţele cu acoperire naţională
Timp de livrare fix
Urmărire continuă a transportului
Program de mediu ThinkGreen
Raport corect preţ-performanţă

https://gls-group.eu/RO/ro/home           ,,

 

Termeni si conditii generale

Termeni si conditii in magazinul online elizm-boutique.ro

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Informatii despre produse
 
         elizm-boutique.ro -   face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

 

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON . Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala. Taxa Transport 15 RON Indiferent de locatie in Romania 

 
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 15,  ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si ELIZ-M BOUTIQUE SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca ELIZ-M BOUTIQUE  SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
ELIZ-M BOUTIQUE SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
Politica de retur

Obligații de informare pentru contractele semnate la distanță (semnate electronic) și contractele semnate în afara spațiilor comerciale (în alte incinte decât cele de afaceri)

 

Profesionistul trebuie să informeze consumatorul asupra mai multor aspecte cu privire la bunurile și serviciile livrate/prestate, dintre care le amintim pe cele mai importante:
- caracteristicile principale ale produselor și serviciilor;
- identitatea profesionistului, adresa poștală;
- prețul total ce include toate taxele sau procedura de calcul a prețului, dacă acesta este compus din mai multe componente;
- costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanță în vederea încheierii contractului;
- modalitățile de plată;
- garanțiile legale.

Foarte important: Un contract semnat la distanță poate fi reziliat unilateral de consumator într-un termen de 14 zile. Dacă au fost achiziționate produse, acestea trebuie returnate într-un termen de 14 zile pentru a se considera închis contractul.
Dacă profesionistul nu a transmis consumatorului dreptul de retragere, în acest caz, perioada de retragere se prelungește cu până la 12 luni după primele 14 zile.
Dreptul de retragere al consumatorului trebuie să fie exprimat neechivoc de către acesta, cu informarea profesionistului. Acesta poate folosi fie un formular de retragere prevăzut chiar de Ordonanța de urgenţă nr. 34/2014, fie de a comunica într-o formă neechivocă stabilită de către consumator decizia de retragere din contract.
Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere dintr-un contract revine consumatorului.
În cazul retragerii, profesionistul trebuie să ramburseze toate sumele pe care le-a primit în maximum 14 zile de la informarea de retragere a consumatorului.
Consumatorul este obligat să restituie produsele achiziționate într-un termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract.

 POLITICA DE RETUR AGREATA DE NOI ESTE DOAR FIRMA DE CURIERAT  GLS SAU FIRMA DE CURIERAT URGENT CARGUS !!!

Descarca >>> FORMULAR CERE RETUR ELIZ-M BOUTIQUE

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ
Inregistrarea ca membru
 
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Confidentialitatea datelor personale
 
    elizm-boutique.ro -  se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre elizm-boutique.ro -  numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Limitare de responsabilitate
 
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
Menti0nam ca Eliz-M BOUTIQUE SRL  livreaza ACUM si in strainatate (EUROPA) Pentru comenzi in EUROPA va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a plasa o comanda sa va informam detalile despre Livrare  .
Dispozitii finale
 
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
ELIZ-M BOUTIQUE SRL
 • Sediu social: Mosnita-Noua, Strada .Scolii,  Nr.297/b ,  jud. Timis
 • Tel: 0742863595
 • Reg. Com: J35/1202/2016
 • Cod fiscal: 35967730

_ Copilul Tau Merita TOT Ce-i Mai Bun_

Stimate Client in maxim 48 de ore zile lucratoare comada D-voastra este livrata la usa D-voastra . Va multumim si va mai asteptam cu drag .